Zona din fața sediului Poliției Arad a fost luată cu asalt de copii

Sute de copii au vizitat la primele ore ale dimineții laboratorul mobil al Serviciului Criminalistic, autospecialele dotate cu aparat radar folosite de poliţiştii rutieri și logistica folosită de Serviciul pentru Acţiuni Speciale. Toate se află în fața sediului la sediul unității (strada Vârful cu Dor 17-21) unde are loc Ziua Porților Deschise. 

„Astăzi alături de colegii mei din IPJ începem sărbătorirea Poliției Române. Vineri, în fața Inspectoratului de Poliție Județean Arad alături de colegii de la rutieră, de la serviciul pentru acțiuni speciale, colegii de la ciminalistică, de la proximitate și de la prevenire ne vom ocupa de Ziua Porților Deschise. Astăzi, în schimb pentru prima oară facem astfel și venim în întâmpinarea arădenilor, în sensul că am deschis noi porțile instituției noastre și am ieșit în fața Poliției pentru a întâmpina acei arădeni care vor să vină să vadă, să ne cunoscă și să stea de vorbă cu noi”, a declarat inspector principal Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

În data de 25 Martie, de la ora 12.00, în incinta Teatrului de Stat „Ioan Slavici” va avea loc festivitatea de avansare în grad a polițiștilor, decernarea diplomelor pentru spirit civic precum și premierea polițiștilor cu rezultate în competițiile sportive și concursurile pe teme profesionale.

Tot în ziua de 25 Martie, de la ora 13.00, arădenii sunt așteptați în fața Primăriei municipiului, pentru a lua parte la defilarea prilejuită de Ziua Poliției, manifestare atât de apreciată de arădeni în fiecare an. Vor defila plutoane formate din polițiștii tuturor structurilor operative, precum și autospecialele utilizate pentru desfășurarea activităților zilnice.

Adauga comentariu