Zona Boul Roşu a fost asaltată de oamenii legii

În urma sesizărilor numeroase făcute de către arădeni cu privire la zona Boul Roşu unde oamenii străzii îşi duc veacul, Direcția Generală Poliția Locală Arad, Poliția Municipiului Arad și Jandarmeria Română, au fost desfăşurat o acţiune. Aceştia au acționat împreună în scopul -descurajării și sancționării faptelor de natură contravențională, cu accent pe menținerea siguranței cetățenilor în zone preferate de manifestare a indivizilor ce periclitează ordinea și liniștea publică.

„În urma acțiunii comune desfășurate, în intervalul orar cuprins între orele 14°°-16°°, în zonele Boul Roșu, Calea Romanilor, Drăgășani și Alfa, au fost legitimate un număr de 25 persoane. Dintre acestea, cinci oameni ai străzii au fost conduși la punctul de lucru al DGPL Arad de pe Calea Radnei, în vederea stabilirii identității, intervievare, verificarea stării generale etc”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Arad.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost aplicate un număr de 6 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publiceși au fost ridicate 3 autoturisme pentru staționare neregulamentară.

 

Adauga comentariu