„Ziua familiei” cu spectacole, ateliere de creaţie şi concursuri. Evenimentul are loc la sfârşitul săptămânii în Parcul Aventura Voincilor

 „Ziua familiei” se va organiza, la Arad, în acest an, în data de 18 mai 2018, între orele 16.00 - 21.00, în Parcul Aventura Voincilor. 

Organizatorii evenimentului, Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură pregătesc și pentru ediția din acest an un program de câteva ore pentru copii, părinţi și bunici din care nu vor lipsi spectacolele, atelierele creative, poveştile și concursurile.
Programul artistic va fi asigurat de elevii Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi“ din Arad și de elevii care frecventează cercurile de muzică și dansuri de la Palatul Copiilor. 

Pentru cei mici este programat spectacolul de marionete „Fata babei și fata moșneagului“.

Fiecare copil care va participa la Ziua Familiei va primi câte un cadou, constând în fructe, articole promoţionale personalizate  şi diplome.  Ziua Internaţională a Familiei este o sărbătoare a comunităţii şi este marcată, în fiecare an, în întreaga lume, în preajma zilei de 15 mai. A fost proclamată de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, în anul 1993, cu scopul de a sensibiliza opinia publică  şi de a sublinia importanţa familiei. 

Adauga comentariu