Ziar de Arad a împlinit un an! Mulțumim tuturor celor care ne citesc zi de zi!

Un an de când scriem pentru dumneavoastră şi ne numim Ziar de Arad, un produs media care face parte din trustul Presa Bună alături de NCN România.

Un an în care ne-aţi aplaudat, criticat, încurajat. Un an în care v-am simţit aproape indiferent că aţi fost de acord cu ce am scris sau nu. Facem presă şi nu tot timpul putem fi pe placul tuturor. Unele lucruri deranjează, o ştim cu toţii, dar asta ne este menirea, să relatăm fapte şi întâmplări. V-am enervat, v-am făcut să lăcrimaţi, v-am strârnit emoţii.

Am stârnit şi antipatii, dar cel mai important este că în urma a ceea ce am scris s-au rezolvat cazuri, copii au fost salvaţi, persoane dispărute au fost găsite, alţii au primit ajutor în problema avută. Asta înseamă satisfacţie profesioanală, când vezi că ceea ce scrii este citit şi mai mult decât atât şi cazul intră în atenţia cui trebuie. Ăştia suntem noi. Ştiu, deranjăm uneori, dar încercăm să facem o altfel de presă. Liviu Alexa este cel care ne-a dat această oportunitate, în urmă cu un an, și îi mulțumim pentru acest lucru. 

Dragi cititori, Claudia Untaru şi Răzvan Creţu, vă mulţumesc pentru acest an în care aţi fost alături de noi, adică de Ziar de Arad. Să ne citiţi, deoarece urmează ani decisivi pentru ţară şi pentru oraş, iar noi nu vom închide ochii.

 

 

 

Adauga comentariu