Zeci de proiecte ale comunității arădene au fost premiate, la Expo Arad. Târgul Agromalim se mai poate vizita astăzi şi mâine!

Agromalim-târgul internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje continuă la Expo Arad. În paralel are loc cea de-a doua ediție a Săptămânii Economiei și Culturii Arădene. Astăzi în cadrul ei s-a desfăşurat Gala Administrației Arădene.

„Gala reprezintă nu doar recunoașterea meritelor celor care performează în administrație, primari și consilieri, care se implică în dezvoltarea comunităților din care fac parte, ci și un excelent prilej de a prezenta proiecte locale, de a integra aceste proiecte într-o strategie județeană coerentă, menită să ducă la dezvoltarea uniformă a întregului județ.

Unul dintre principalele eforturi pe care îl face Consiliul Județean este de a îmbunătății continuu drumurile județene, de a asigura o mobilitate mai mare a forței de muncă, în condiții moderne și sigure de trafic.

Împreună, Consiliul Județean și comunitățile locale, muncim pentru cetățeni, iar principala recunoaștere a meritelor celor ce au rezultate este dată tocmai de această Gală a Administrației, unde dorim ca toți cei premiați să se bucure de aprecierea fiecăruia dintre noi”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreşedintele CJA.

Preşedintele CJA, Iustin Cionca, a declarat:

„Am organizat astăzi Gala Administrației Arădene, în cadrul căreia am premiat 30 de proiecte ale comunității arădene, la nivelul primăriei municipiului, al orașelor și comunelor din județ”.

De asemenea, astăzi, la Expo este prezent şi premierul Florin Cîţu. Acesta îşi prezintă moţiunea cu care va candida.

Târgul Agromalim va mai fi deschis, astăzi, până la ora 18.00, iar duminică între orele 10.00-16.00.

Aflat la cea de-a XXXI ediție, Agromalim reunește peste 200 de expozanți din țară și străinătate: producători, distribuitori, fermieri, reprezentanțe în România ale unor branduri renumite, firme, meșteșugari, organizații și instituții de profil, care își prezintă produsele și serviciile din domeniul agro-alimentar, creșterea animalelor, producerea și distribuția de mașini și utilaje agricole și horticole, alimentație publică și altele. 30 de firme din Ungaria, Germania, Olanda, Cehia, Bulgaria și Ucraina sunt prezente cu produse și servicii din domeniul agriculturii.

Oferta de tractoare, mașini și utilaje agricole este și în acest an unul din punctele forte la Agromalim, deoarece firmele importatoare ale celor mai renumite branduri mondiale și producători din România  sunt prezente la Expo Arad.

Expoziția de animale este un punct de atracție pentru vizitatori. Parteneriatul cu asociațiile de crescători de animale a făcut posibilă organizarea expoziției, unde sunt expuse taurine, ovine, cabaline, suine, păsări și animale de blană, animale de hobby.

 

Adauga comentariu