Zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi la Moneasa! Parada Clătitelor va umple staţiunea

Zeci de mii de oameni sunt aşteptaţi în staţiunea arădeană Moneasa, în ultimul weekend din această lună. În zilele de 27 şi 28 iulie, Parada Clătitelor va umple până la refuz staţiunea de la poalele Munţilor Codru-Moma.

Timp de două zile, cei prezenţi la Moneasa vor lua parte la spectacole şi vor putea mânca diferite feluri de clătite cu umpluturi dintre cele mai inedite. Pe lângă tradiţionalele umpluturi de gemuri şi dulceaţă, vor putea fi găsite, cu ocazia acestui eveniment şi clătite umplute cu ciuperci, brânzeturi, sau chiar pastă de peşte.

De regulă la acest eveniment, aflat acum la cea de-a XIX-a ediţie, vin oameni din judeţul Arad, din Bihor, dar şi din străinătate. Este unul dintre finalurile desăptămână în care cu greu se mai pot găsi locuri de cazare.

Parada Clătitelor din stațiunea arădeană Moneasa are în program spectacole de muzică ușoară și populară, care se vor desfășura pe scena Teatrului de Vară din stațiune.

Astfel, sâmbătă, 27 iulie, pe scena de la Teatrul de Vară vor urca Corina Chiriac, Gabriel Dorobanțu și Nelu Slev. Pentru ziua de duminică, 28 iulie, organizatorii au pregătit un spectacol folcloric, tot la Teatrul de Vară din stațiune.

În fața publicului vor evolua Marius Ciprian Pop, Ionuț Langa, Simona Boncuț, Lele Crăciunescu, Denisa Sîrboaica, Roxana Negru, Răzvan Moț și formația.

De asemenea, pe scenă vor urca ansamblul de dansuri Junii Șimăndani, ansamblul de dansuri Drușcele din Bârsa, ansamblul de dansuri Juniii Cetății Dezna și ansamblul Călușarii din Aldești.

Organizatorii Paradei Clătitelor de la Moneasa sunt Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean și Primăria Moneasa.

Adauga comentariu