Zeci de arădeni au ajuns la spital cu fracturi și entorse. În anumite zone ale orașului, trotuarele și drumurile sunt adevărate pericole!

Zăpada căzută în ultimele zile în Arad a făcut câteva zeci de victime. După ce ninsoarea s-a oprit, temperaturile au crescut ziua și au topit parțial zăpada iar noaptea s-a produs înghețul. Astfel în zonele necurățate de zăpadă, sau în cele în care nu s-a intervenit deloc au apărut mici patinoare.

În ultimele zile, mai mulți arădeni au avut nevoie de ajutor de specialitate după ce și-au fracturat mâinile sau picioarele. Unii au scăpat mai ușor, doar cu entorse.

Conform Siminei Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Arad, 68 de arădeni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Printre ei: copii, adolescenți și vârstnici.

Cu fracturi au fost 45 de cazuri, dintre care doi copii minori. De entorse au fost afectați 23 arădeni, dintre care un copil.

Multe dintre trotuare nu au fost curățate de zăpadă, la fel și majoritatea drumurilor secundare. De regulă, utilajele care deszăpezesc și cele care împrăștie material pentru a nu permite formarea gheții au acționat doar pe arterele pricipale ale municipiului. Din aceste motive, zeci de arădeni au avut de suferit.

Adauga comentariu