A vrut să lucreze la bancă sau să aibă un cabinet psihologic, însă a ajuns să conducă o pizzerie. Afacerea Biancăi Someșan poartă denumirea de Bilbao

A dorit să se specializeze în finanțe pentru a lucara într-o bancă sau să își deschidă un cabinet psihologic, însă până la urmă administrează o pizzerie, după ce a mai avut afaceri sezoniere. Este vorba despre Bianca Someșan, în vârstă de 31 de ani.

Tinerei nu i-a fost dificil să deschidă o afacere mai mare, deoarece de 23 de ani familia ei activează în acest domeniu.

Avem afaceri în familie de 23 de ani. De fapt mama mea a avut deschisă una pe ștrand, însă s-a închis în momentul în care ștrandul nu mai funcționa, când activitățile au fost reduse. Eu m-am pregătit pentru a lucra la bancă și pentru a deschide un cabinet psihologic, apoi m-am hotărât să încep partea cu comerțul și așa mi-am dat seama că mi se potrivește foarte bine. De cinci ani fac acest lucru. Am avut pe timp de vară, tot pe ștrand, în partea bazinelor, un chioșc unde vindeam vafe cu înghețată. Prima dată am deschis pizzeria în spațiul părinților mei, acum trei ani și mi-am dat seama că este o afacere care merge și îmi place. Așa a venit ideea de a avea o locație stabilă care să fie deschisă pe toată perioada anului”, a declarat  Bianca Someșan.

Pizzeria, care se află pe strada Strada Andrei Șaguna 43 A, poartă denumirea de Bilbao, fiind o locație cu două încăperi se pot organiza și mici petreceri. Cei care participă la petreceri pot apoi scrie pe bilețele impresia de spre locație și mâncare.

„Am ales această denumire, deoarece mi s-a părut că se potrivește. Mie îmi place mult Spania și am asociat. Dorim să atragem clienții cu aluatul nostru special făcut cu maia. Panoul pentru bilețele l-am făcut pentru clienți. Am văzut asta într-o cafenea din Budapesta”, mai adaugă Bianca.

Binaca nu s-a oprit însă la pizza, când sunt comenzi această prepară și platoruri cu aperitive, cum ar fi cele de sărbători. Prețul este de 95 de lei kilogramul. Sarmalele le vinde la prețul de 55 de lei kilogramul. În ceea ce privește prețul la pizza acesta pornește de la 27 de lei cea mai ieftină și 37 cea mai scumpă, diferă în funcție de ingredientele folosite. Există ofera și 1+1. Comenzi la domiciliu se pot face la numărul de telefon: 0756405695, iar informații se pot obține accesând pagina de Faebook Pizzeria Bilbao

Vinerea și sâmbăta Pizzeria Bilbao are program prelungit, adică de la ora 14.00 la 3.00 noaptea, iar de luni până joi de la ora 12.00 la 22.00.  Duminica este închis.  

 

Adauga comentariu