Vrăjeală de-o vară! Cum o aburea Sergiu Bîlcea pe o arădeancă supărată că strada Făt-Frumos e “pulbere”

Faptul că autorităţile locale îşi bat joc de arădeni nu mai reprezintă o noutate. De la drumuri făcute prost la fel de fel de lucrări executate doar ca “banul să iasă”, toate dau o stare de revoltă şi frustrare.

Este şi cazul lucrărilor, mă rog – dacă alea pot fi numite lucrări – de pe strada Făt-Frumos din municipiul Arad.

În vara acestui an, arădeanca Csilla Aur, era revoltată de faptul că îşi distruge autoturismul pe o stradă decapată (cu şapte luni în urmă!!!). Se începuseră nişte lucrări de decopertare şi au fost lăsate în “plata Domnului”.

La începutul lunii iulie, arădeanca postează pe Facebook mai multe fotografcii făcute pe această stradă, din care reiese clar că e lucrările începute trebuie să continue. La scurt timp de la postare, Sergiu Bîlcea, se bagă la comentarii şi o asigură pe femeia supărată că totul se va rezolva în toamnă! Care toamnă... a uitat să precizeze...

“Linia de tramvai se va schimba în totalitate în toamnă. Dacă vom asfalta acum, spargem la demararea lucrărilor. Mulţumesc de înţelegere”, a fost răspunsul dat de Sergiu Bîlcea (vezi foto mai jos).

Am intrat în toamnă de ceva vreme şi în câteva săptămâni aceasta se va sfârşi. Lucrările nu au continuat la Făt-Frumos. Nici cu schimbarea liniilor de tramvai, nici cu asfaltarea. Poate la anul...   

Adauga comentariu