Vor să protesteze din nou: „Nu pot să rămân un simplu spectator”

Tinerii care au ieşit în noaptea de duminică spre luni în centrul Aradului pentru a protesta spun că vor face acest lucru atât cât este nevoie. Toţi spun că sunt împotriva restricţiilor.  

„Am ieșit în stradă alături de sutele de tineri arădeni, deoarece sunt împotriva abuzurilor și restricțiilor drastice. Nu pot să rămân un simplu spectator și de asta consider ca e de datoria noastră să ne cerem drepturile fundamentale! E timpul să ieșim pentru libertatea noastră și sa ne trezim! România, trezește-te. Jos cu toți politrucii. Ieșiți în stradă pentru libertate. Trebuie sa luptăm pentru drepturile noastre!

Îmi pasă de România, România Mea, România Ta, România Noastră - cer anularea masurilor abuzive”, a declarat Alexandru Șipoș, unul dintre protestatari.

Vor analiza imaginile

Reprezentanţii Jandarmeriei Arad spun că au asigurat măsurile de ordine și siguranță a participanților la protestul ce a avut loc ieri.

„Permanent, pe timpul desfășurării manifestației de protest, echipele de dialog ale Jandarmeriei au adus la cunoștința participanților prevederile legale în vigoare, precum și consecințele legale ale nerespectării acestora.

În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea persoanelor care au încălcat prevederile legale în vigoare.

Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară.

Jandarmeria Arad va asigura în continuare condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare și va urmări permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale”, a declarat căpitan Dan Monoranu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Arad.

Adauga comentariu