Vor găti gulaș cu cartofi pentru a veni în sprijinul unei mame cu şapte copii. Evenimentul va avea loc în parcul Regina Maria (Orizont)

Reprezentanţii Asociaţiei „Gătim împreună pentru o lume mai bună” s-au implicat şi în proiectul demarat de Parohia Arad Micalaca Veche II de a ajuta o familie aflată în nevoie. Astfel se va organiza evenimentul „Gătim împreună pentru familia Săftoiu”.

„Dragi oameni de bună credință, după cum știți Parohia Arad Micalaca Veche II a inițiat o acțiune caritabilă care are ca scop achiziționarea unui cămin pentru o familie greu încercată și numeroasă (o mamă singură cu șapte suflete alături de ea). De data aceasta, vă așteptăm duminică, 17 octombrie, la sfârșitul Sfintei Liturghii, în fața bisericii din parcul Regina Maria (Orizont), unde prietenii noștri de la Asociația "Gătim împreună pentru o lume mai bună" ne vor pregăti un gulaș cu cartofi la ceaun în schimbul căruia fiecare dintre noi va avea posibilitatea să doneze cât îl lasă inima pentru ajutorarea familiei Săftoiu.

Haideți, așadar, cu inima deschisă, la împlinirea cuvintelor Sfintei Scripturi: «Să vă iubiți unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, așa și voi să vă iubiți unul pe altul.» (Ioan 13,34)”, spun organizatorii.

Marcel Ionescu, membru al Asociaţiei a declarat că: „servirea se va face la pachet, respectând normele sanitare în vigoare privind purtarea măștii de protecție sanitară și păstrarea distanțării fizice”.

FOTO: arhivă

Adauga comentariu