Voluntar la 19 ani. Poartă casca și costumul de protecție în portbagaj pentru a interveni în orice moment

Sebastian este un tânăr voluntar care ajută ori de câte ori se ivește ocazia. De exemplu, ieri, când se afla împreună cu mai mulți prieteni, a observat un fum dens în depărtare și autospecialele care se îndreptau spre acel loc. «Îmi pare rău, dar nu mai pot sta. Plec după ei, colegii mei au cu siguranța nevoie de ajutor». Casca și costumul de protecție le avea în portbagaj, așa că a pornit direct spre locul incendiului. Vegetație uscată și deșeuri ardeau pe o suprafață cât vezi cu ochii. Tânărul Sebastian s-a remarcat ușor. Era peste tot unde a fost nevoie de el.

La întrebarea, de ce poartă mereu cu el casca și costumul de protecție, Sebastian ne-a răspuns: «A fost o bucurie imensă pentru mine când le-am primit. Le țin cu mine tocmai pentru ocazii ca asta, să pot ajunge mai repede unde este nevoie de mine».

„El este Sebastian, are doar 19 ani și este voluntar ISU Arad din 2019. Noi ne dorim ca această misiune să fie și cea care îți va decide drumul spre o carieră alături de salvatori. Ne-ai demonstrat că ești un adevărat «Salvator din Pasiune» și nu putem decât să ne mândrim cu tine”, a declarat Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Adauga comentariu