Vis îndeplinit: sală de fitness şi culturism, în aer liber

Aradul are, începând de astăzi, o sală de fitness şi culturism, în aer liber. Locaţia se află în prelungirea sălii interioare de la XOX GYM, pe locul unde în urmă cu câteva luni erau garaje şi un teren neamenajat. Astfel, că indiferent de ce măsuri de vor lua de acum înainte arădenii vor putea face mişcare, la aparate, în exterior.

„Ideea de a amenaja o astfel de sală mi-a venit acum câţiva ani. Îmi plăcea să văd pe internet săli în aer liber unde erau sportivi care arătau bine, făceau tot felul de activităţi, chiar şi culturism. Atunci m-am gândit că şi noi ar trebui să avem aşa ceva, mai ales că eu iubesc foarte mult acest gen de sport, eu trăiesc din asta şi prin asta. De mic copil am vrut să am săli. Ţin să-i mulţumesc celui care m-a ajutat să-mi îndeplinesc visul acesta. O să îi spun într-o zi şi numele. Am reuşit, cu greu, am investit timp, bani şi pasiune”, a declarat Constantin Bişcă, patron XOX.

Astfel, sala s-a extins cu încă 200 metri. În total interior şi exterior sunt 301 aparate-posturi lucru pe o suprafață de 1450 metri, doar pentru culturism și fitness.

„Acum chiar dacă vine un alt val de restricții noi putem funcționa în sala de afară. Am decorat şi cu postere pentru ca cei care fac sport să aibă o imagine frumoasă în jur”, a mai adăugat  Constantin.

 

Adauga comentariu