Violatorii băiețelului de 11 ani, din județul Arad, au fost descoperiți datorită iubitei unuia dintre ei

Cei doi violatori ai băiețelului de 11 ani, din comuna arădeană Zădăreni, au fost descoperiți în urma suspiciunilor iubitei unuia dintre ei.

Ziardearad.ro scria ieri despre cazul care a șocat întreg județul, în care un minor a fost abuzat sexual de doi bărbați (citește aici: Un copil de 11 ani a fost violat anal, de mai multe ori, de doi arădeni. Totul s-a petrecut cu acordul mamei minorului (VIDEO)).

Surse din rândul anchetatorilor spun că acest caz este în atenția polițiștilor de câteva luni bune. Cea care ar fi simțit că ceva nu este în regulă este iubita unui dintre violatori. Acesta a mers direct la polițiști, iar aceștia au demarat procedurile specifice pentru a aduna probe care să-i incrimineze pe violatori.

O altă persoană care a avut anumite suspiciuni a fost sora băiețelului abuzat. Acesta este căsătorită, are un copil și nu mai locuia cu fratele ei de ceva vreme, acesta fiind în grija mamei.

Conform informațiilor noastre, aceasta va demara procedurile necesare pentru a-și lua fratele în grijă, având în vedere că mama lor a fost complice la abuzurile sexuale asupra băiețelului.

Cei doi violatori și mama copilului abuzat au fost primit mandate de arestare pentru 30 de zile, fiind în arestul IPJ Arad.  

Adauga comentariu