Vijelia de ieri a făcut prăpăd în mai multe zone din Arad!

Vijelia de miercuri a făcut serioase pagube, în municipiul și județul Arad. Mașini răsturnate, copaci doborâți, acoperișuri smulse, geamuri sparte, sunt doar câteva din efectele vântului puternic de ieri.

Rafalele de vânt au doborat pur și simplu un TIR aflat în mers, pe o șosea din județul Arad. Șoferul, care a rămas captiv în remorcă, spune că a simțit pur și simplu că nu mai poate controla mastodontul. Autotrenul transporta cutii goale de bere, din București către Budapesta. La un moment dat, pe DN 7, în dreptul localității Păuliș, vântul a culcat la pământ remorca și apoi cabina de TIR. Camionul  s-a răsturnat în afara carosabilului, așa că circulația în zonă nu a fost oprită. La Nădlac, acoperișurile unor imobile au fost smulse și au ajuns în stradă.

Geamurile balcoanelor blocului Via Romana au căzut rând pe rând în curtea interioară a blocului.

Ziua de ieri a fost una aglomerată pentru reprezentanții ISU Arad, vijelia a afectat mai multe zone din municipiu și din județ.

Un indicator, anmplasat la intersecția străzilor Coșbuc cu Vicențiu Babeș a fost îndoit de vântul puternic.

În urma fenomenelor meteorologice periculoase de miercuri, au fost înregistrate 39 de evenimente în Dispeceratul ISU Arad.

Din totalul de evenimente ISU Arad a intervenit la 12, iar la celelalte 27 au intervenit Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgentă respectiv instituțiile cu atribuții în domeniu (ENEL, Secția Drumuri Naționale Arad).

Adauga comentariu