Viitorul lui Casian Maghici şi UTA lui Mărcuş au adus cupele la Arad

Peste 50 de echipe au participat, zilele trecute, la Cupa Bega 2021 Timişoara. A fost o adevărată sărbătoare a fotbalului juvenil. Meciurile au fost disputate pe terenurile Complexului Sportiv Şag. Din Arad au participat mai multe echipe, însă câştigătoare au fost doar de la două cluburi.

Astfel, zeci de echipe de copii au jucat în 5 categorii de vârstă, câștigătoare fiind formații a două cluburi arădene Viitorul cu o dublă campioană și UTA şi două  timișene: CSC Ghiroda și ACS Galaxy Timișoara. Clubul Atletico din Arad a obţinut la 2011 Locul II şi la 2012 Locul III, iar UTA 2012 Locul II. 

Turneul a durat 3 zile și a reunit 56 de echipe din mai multe județe, jucând pe trei terenuri de iarbă și unul sintetic, de dimensiuni diferite, în funcție de grupa de vârstă. Totul în organizarea firmei Ceatta Biz cu ajutorului profesorului Tiberiu Turloiu, promotorul FC Porto Bega.

La fiecare categorie au participat aproximativ 10 echipe, împărțite pe grupe. Viitorul Arad a câştigat cu 2012 și 2013, echipe care îl au ca antrenor pe Casian Maghici, secondat de Alex Hojda. David Oprea – cel mai bun portar la 2012, golgheter fiind Patrik Nagy, iar la 2013 Ianis Cornea – cel mai bun portar.

UTA Arad a triumfat cu 2014. Echipa câştigătoare a UTA-ei este antrenată de Dani Mărcuş. Unde Golgheter a fost Brian Vaida; cel mai bun jucător: Ianis Furdui şi cel mai bun portar, Alex Crețu.

Lot jucători Viitorul 2012 

Cornea Ianis – portar

Moţ Kevin

Golomici Vlad

Iantoc Amir

Pasluta Robert

Rugan Matei

Tulvan Matei

Crişan Patrik 

Oprea David - portar

Pasca Tudor - portar 

Morar Cătălin

Margina Darin

Tarle Ianis

Luncan Arthur

Dagău Victor

Nagy Patrik

Pasluta Sebastian

Chebeleu Lucas

Bodroghi Aaron

Pestean Luca

Antrenor principal: Maghici Casian şi secund: Alex Hojda

 

Lot jucători UTA 2014

Creţu Alexandru- portar

Vaida Brain

Popa Alecses

Urs Rareş

Nastasa Andy

Pancrat Raul

Talpaş Colin

Dan Alexandru

Naghi Fabian

Şerban Patrik

Trif  David

Barbu Luca

Antrenor: Dani Mărcuş 

 

 

Adauga comentariu