Viitor coleg cu Maria Grapini, Gheorghe Falcă o comite din nou: „chilometri” şi „rurare”

Gheorghe Falcă va fi europarlamentar şi va putea face un titlu de glorie din faptul că este coleg cu Maria Grapini. Chiar dacă sunt din partide politice diferite şi vor face parte din grupuri parlamentare separate, cei doi au ceva în comun: sunt luaţi la mişto atunci când deschid gura sau când aştern câteva rânduri pe reţelele de socializare.

Maria Grapini are totuşi o scuză, anume aceea că nu e doctor în comunicare, aşa cum e primarul Aradului.

Viitorul parlamentar european (de Falcă vorbim) ne-a obişnuit în ultimii ani, cel puţin de când Facebook-ul a luat avânt, cu ieşiri de tot râsul. Cu scrieri de genul „traNvaie” (în două situaţii, deci greşeala de tastatură e exclusă), „copii” în loc de „copiii”, „cetăţeni” în loc de „cetăţenii”, Falcă şi-a câştigat asocierea cu Maria Grapini.

În urmă că câţiva ani, trimitea o scrisoare plină de greşeli laureatului Premiului Nobel pentru Chimie, arădeanul Ştefan Hell. În aceasta, Falcă scria „fii” în loc de „fiii”, iar substantivul comun „municipiul” era scris când cu literă mare, când cu literă mică.

În urmă cu câteva ore, Gheorghe Falcă a „făcut-o de oaie”, din nou... Probabil cea mai tare greşeală de până acum. A scris „chilometri” în loc de „kilometri” şi „rurare” în loc de „rulare”. Postarea o puteţi vedea mai jos, ea face deliciul utilizatorilor de Facebook.

Comentarii

Ioan Teudan

31.05.2019 07:07
Rusine olteanului demolator ''dottore'' falca ! Rusine celor care l-au facut doctor !

Adauga comentariu