(VIDEO) Zeci de camioane supraîncărcate, ascunse într-o parcare de pe drumul Lipova-Neudorf pentru a evita amenzile!

Autorităţile judeţene sunt disperate din pricina faptului că şoferii de camioane care încalcă regula tonajului nu au putut fi amendaţi, în urma unui control făcut pe drumul dintre Lipova şi Neudorf.

După ce cântarul a fost instalat, niciun camion cu probleme nu a mai trecut pe acolo. Oamenii CJA aflaţi în echipa de control au mers câţiva kilometri spre Lipova, şi au văzut că una dintre parcări este aglomerată de camioane.

“Sesizăm poliția, să punem capăt nesimțirii celor care distrug cu bună știință drumurile județene! Într-un control realizat astăzi pe ruta Lipova-Neudorf am întâlnit zeci de camioane de mare tonaj trase în parcare, să evite amenda. "Fă poze, că cu pozele rămâi" - ne-a strigat astăzi unul dintre șoferi! În loc să ia amendă, e spiritual... Facem plângere la Poliție să vedem cine îi anunță pe transportatori și cine îi protejează! Dacă se anunță între ei, prin stație, să răspundă ei! Dacă sunt preveniți de altcineva, să fie tras la răspundere! Am mai spus-o: toți trebuie să respectăm banul public, nu numai funcționarii și autoritățile!”, a spus Iustin Cionca, preşedintele CJA.

Sursa video: Iustin Cionca

Adauga comentariu