(VIDEO) Poliţist local fără mască, într-un tramvai din Arad!

Un poliţist local care folosea tramvaiul nu şi-a mai pus masca de protecţie, de altfel obligatorie în mijloacele de transport în comun. Colegii lui dau zilnic amenzi arădenilor care nu respectă normele anticovid.

Imaginile au fost filmate în cursul dimineţii de miercuri, 19 august, într-un tramvai care circula în zona centrală a municipiului.

„Oare, în contrapartidă, cetățenii l-ar putea amenda pe unul din ăsta, local. Că în ei îi umflată rânza cât mingea medicinală, când prind câte-o babă fără mască, în tramvai. La noi, se pare că cei care sunt chemați să vegheze la respectarea legii, au derogare. Legea și regulile sunt pentru prostime, nu pentru onor paznicii de panseluțe din parcuri”, este mesajul care însoţete filmarea.

Video: Adrian Ivanof

UPDATE: Reprezentanţii Primăriei Arad aduc precizări cu privire la persoana din tramvai care nu purta mască.

„Trebuie precizat de la bun început faptul că persoana surprinsă fără mască de protecție în mijlocul de transport în comun nu este polițist local. Cu toate că poartă uniforma cu insemnele Poliția Locală, el este guard. Aceasta înseamnă că face parte din personalul contractual.  Nu este funcționar public, nu are calitatea de agent constator, atribuțiile sale fiind de a asigura paza obiectivelor Primăriei Arad. Conducerea Direcției Generale Poliția Locală Arad a efectuat verificări, iar ca urmare a acestora guardul va fi sancţionat cu amendă de 500 lei conform prevederilor Legii 55/2020”, a declarat Ralu Cotrău, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Adauga comentariu