VIDEO Paşi de dans în scop caritabil. Cu banii donaţi se vor cumpăra rechizite pentru copiii de la Curcubeu

Au dansat în scop caritabil pentru ca beneficiarii Centrului Curcubeu să poată avea rechizite. Este vorba despre elevii şcolii de dans Sessto Sensso condusă de Sergiu Ianc. 

Spectacolul, care a avut loc la Relax Pub and Lounge de la Atrium, a purtat denumirea " Dăruiește prin dans!". 
„Evenimentul are un scop umanitar și se încadrează în seria celorlalte acțiuni desfășurate de reprezentanții școlii, pentru sprijinirea copiilor din cadrul Centrului Curcubeu din Arad. Se dansează, dar se şi face o colectă de bani pentru copii. Dorim să le cumpărăm rechizite şcolare”, spune instructorul şi coregraful Sergiu Ianc. 

Prezentă la eveniment, Oana Pârvulescu, directorul Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad în subordinea căruia se află Centrul Curcubeu a declarat: 

„Ne aflăm într-o seară specială pentru noi toţi mai ales pentru că vorbim despre o acţiune de cartitate pentru copilaşii noştri de la Curcubeu. În seara aceasta multă lume s-a adunat, oameni cu inimă mare şi cu suflet frumos. Sunt foarte surprinsă să văd atâţia oameni care-şi oferă sprijinul în această acţiune. Domnul profesor Sergiu, care zilnic este alături de noi în ceea ce priveşte educaţia prin dans a copiilor de la Curcubeu, a desfăşurat această acţiune. Dansatorii ne arată prin dans şi voie bună ce suflete minunate au cu toţii”. 

Adauga comentariu