VIDEO Fericirea unui tată care şi-a găsit fetiţa „uitată” într-o staţie de şoferul unui autocar. Jandarmii arădeni au fost cei care au avut grijă de adolescentă

Jandarmii arădeni i-au redat unui tată fericirea, după ce i-au găsit fetiţa de doar 14 ani. Fetiţa a fost „uitată” de către şoferul unui autocar la locul în care s-a oprit pentru o scurtă pauză.

,,Vă mulțumesc din suflet!" Sunt cuvintele unui tată ce și-a regăsit fetița de doar 14 ani.

„Ieri după-amiază ne-am confruntat cu o situație, să spunem, mai altfel decât cele cu care suntem obișnuiți. Un timișorean ne-a sunat pe SNUAU 112 și ne-a cerut disperat ajutorul să-i găsim fiica de doar 14 ani. Ce s-a întâmplat: fetița călatorea cu un mijloc de transport în comun, pe itinerariul Marghita - Timișoara (și-a petrecut vacanța la bunici). În Arad, într-o stație unde autocarul staționa mai multe minute, a coborât să meargă la o toaletă. Surpriză! Când a revenit la locul unde trebuia să fie parcat, autocarul nu mai era! Și de aici povestea noastră: echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, s-a deplasat în stația de autobuze indicată și în scurt timp fetița a fost identificată. Am luat legătura cu părinții și i-am asigurat că fata va fi în siguranță până la sosirea acestora la Arad. (am convenit să ne întâlnim la ieșire din municipiu). Fericirea familiei, atunci când s-au revăzut, ne-a impresionat și pe noi, chiar dacă nu arătăm acest lucru și suntem mândri că am reușit să îndeplinim această misiune mai deosebită”, a povestit plt.adj. Dan Monoranu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad.

Adauga comentariu