VIDEO Deși unii se sperie de urși, un arădean s-a bucurat că a dat nas în nas cu ei

Un arădean a avut parte de o surpriză, luni, când mergea spre Bârlad. Mai mulți urși i-au ieșit în cale, iar acesta i-a filmat, le-a dat de mâncare, iar apoi și-a văzut de treabă. Este vorba despre arădeanul Vasile Gheorghiu.

„Mergeam la Bârlad, în 68 de ani de viață este a doua oară când ma întâlnesc cu ursul, cam în același loc, adică în județul Covasna, între localitățile Ojdula și Greși. Anul trecut în dată de 3 ianuarie tot așa mergând la Bârlad, în curbă  mi-a apărut ceva de talie mare, credeam atunci că putea fi câine ciobănesc sau eventual urs. Vrând să evit impactul am derapat și am ajuns în râpă. Distracția m-a costat atunci cam 2.000 de euro.

Întâlnirea din această seară a dovedit că și atunci a fost urs. În seara asta primul mergea cum ar trebui să circule pietonii pe partea stângă, fără să aibă frică de nimic, iar la doi kilometri i-am întâlnit pe ceilalți doi, erau puii. Având pe mașina stație emise-recepție, am discutat cu acționarii din zonă. Ei spun că acolo este o normalitate”, a declarat Vasile Gheorghiu.  

Omul a filmat întreaga întâlnire și a postat imaginile pe pagina de Facebook.

 

Adauga comentariu