Viceprimarul oraşului Pecica, diagnosticat cu coronavirus!

Miodrag Stanoiov, viceprimarul oraşului Pecica, a fost diagnosticat cu Covid 19. Din informaţiile pe care acesta le-a făcut publice, viceprimarul ar fi luat virusul de la reprezentantul unei firme care execută lucrări în oraş.

„În această dimineață (n.r. duminică) am făcut testul COVID-19 și în cursul după-amiezii am primit rezultatul, care este pozitiv. Joi am fost pe teren cu reprezentatul unei firme care execută lucrări în oraș, iar acesta m-a sunat sâmbătă după-masă pentru a mă informa că a fost diagnosticat cu coronavirus. M-am autoizolat imediat și am făcut testul, împreună cu toți membrii familiei, doar eu fiind diagnosticat pozitiv. Sunt internat la spital și am doar simptome minore. Preventiv, sediul Primăriei Orașului Pecica a fost dezinfectat, programul cu publicul urmând să fie reluat miercuri, 2 septembrie 2020, la ora 8:00”, a fost mesajul postat pe reţelele sociale de Miodrag Stanoiov.

La nivelul judeţului Arad, alţi doi oficiali locali au fost diagnostiocaţi cu Covid 19, primarii din comunele Seleuş, Cristian Branc şi Păuliş, Ioan Turcin. Primul a fost declarat vindecat, iar al doilea se află încă în izolare.

Adauga comentariu