Viceprimarul Ilie Cheșa: „Filarmonica Arad are nevoie de sprijinul administrației locale”

Viceprimarul Ilie Cheșa a declarat că a avut, astăzi, o întâlnire cu angajații Filarmonicii din Arad, în cadrul căreia a discutat despre principalele nevoi ale instituției, dar și despre unele acțiuni care se vor desfășura în perioada următoare și care vor implica artiștii Filarmonicii.

„Bineînțeles, subiectul fierbinte este situația managementului. I-am informat pe angajații din Filarmonică despre faptul că vom relua procedurile privind evaluarea managerului, iar într-o viitoare ședință a CLM Arad, vom constitui o nouă comisie, care va avea secretariatul tehnic în Primărie, pentru a nu apărea noi surprize în cadrul procesului de evaluare. Totodată, am discutat despre invitația  domnului Călin Humă, consul onorific al României la Winchester, de a participa la un concert organizat la Paris, în luna mai, invitație pe care am acceptat-o, urmând să desemnăm artiștii care vor reprezenta Aradul la acest eveniment.

De asemenea, în urma unor discuții pe care le-am avut cu ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, am primit asigurări că Filarmonica Arad va fi sprijinită și de la nivel guvernamental, inclusiv financiar, prin intermediul Institutului Cultural Român. În acest sens, tot în luna mai, ICR va organiza la Arad un eveniment dedicat împlinirii a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană”, a declarat viceprimarul Cheșa.

Adauga comentariu