Viceprimarul Ilie Cheșa, cu ochii pe refacerea stării drumurilor și spațiilor verzi: „Nu vom accepta nicio săpătură fără aviz, nu vom accepta lucrări de mântuială”

Viceprimarul Ilie Cheșa a condus, astăzi, prima ședință în calitate de președinte al Comisiei de recepție pentru verificarea refacerii stării drumurilor și spațiilor verzi, ca urmare a unor lucrări efectuate pe domeniul public din municipiul Arad.

„Am luat o serie se măsuri în ceea ce privește lucrările de pe domeniul public, iar în perioada următoare vom demara controale în toate cartierele municipiului Arad, iar cei care nu respectă legea vor fi sancționați. Nu vom accepta nicio săpătură în Arad fără aviz. Nu vom accepta nicio lucrare, fără balize de avertizare, indiferent că vorbim de lucrări la rețele de gaz, apă, canalizare, internet, rețele electrice sau termice. Nu vom accepta lucrări de mântuială, iar carosabilul, trotuarele sau spațiile verzi să nu fie aduse la starea inițială, conform legislației în vigoare. În fiecare joi vom fi pe teren și vom verifica situația fiecărei lucrări în parte, iar cei care nu se respectă legea vor fi amendați”, a declarat viceprimarul Ilie Cheșa.

 

Adauga comentariu