Viceprimarul Cheșa refuză în continuare să semneze recepția lucrărilor de pe Calea Timișorii!

Viceprimarul Ilie Cheșa a declarat ca a refuzat, din nou, semnarea recepției pentru lucrările neconforme de pe Calea Timișorii!

,,Situația lucrărilor de pe Calea Timișorii riscă să se tranforme într-o telenovelă, atât timp cât firma care a realizat acele lucrări nu a adus domeniul public la stadiul inițial dă dovadă de lipsă de interes față de reglementările în domeniu. La solicitarea firmei, care susținea că totul este în regulă cu lucrarea respectivă, am fost din nou la fața locului, iar realitatea o puteți vedea în imaginile de mai jos. În niciun caz, nu s-a respecta legea, iar terenul respectiv nu a fost adus la stadiul inițial. Drept urmare, în calitate de președinte al Comisiei de recepție, am refuzat din nou să semnez recepția lucrărilor, atât în urma rapoartelor făcute de colegii din primărie, cât și a ceea ce am văzut la fața locului.

Vreau în final să aduc o problemă în atenția unor firme care lucrează în municipiul Arad și care nu cred în respectarea legii", a declarat viceprimarul.

Acesta mai spune ca nu va semna nimic până nu va fi respectată legea, deși primește amenințări.

,,Oricâte amenințări vor face reprezentanții acestor firme, nicio recepție nu va fi semnată până când nu va fi respectată legea. Nu mi-e frică de nimeni, decât de Dumnezeu! Și încă ceva. Mulți cetățeni mi-au solicitat să publicăm numele firmelor și sancțiunile aplicate. Din păcate, din motive juridice, nu putem face acest lucru".

Adauga comentariu