Veselie mare la gradiniţa din Pecica: „să deveniți cea mai frumoasă versiune a voastră în timp”

Veselie mare la gradiniţa din Pecica, copiii grupei mici, Grupa Strumfilor, au sărbători alături de educatoarele Tünde Falkus și Miruna-Maria Crăciun ,venirea vacanței de vară. 

Fiind primul an educațional, el a început cu multe lacrimi pe obrazul copiilor, dar finalul anului a adus numai zâmbete și veselie pe chipul lor.

În acest an școlar, educatoarele au reușit sa ofere copiilor toate condițiile necesare pentru buna desfășurare a activităților în ciuda obstacolelor cauzate de pandemie. Pe perioada predării on-line, educatoarele împreună cu părinţii, au oferit tot suportul copiilor pentru a-și continua activitățile atât de mult necesare dezvoltarii cognitive și fizice a copiilor.

Mesajul educatoarelor pentru cei mici a fost:

„La mulți ani, ștrumfi dragi! Să creșteți frumos și armonios, sa păstrați în suflet anii inocentei, să deveniți cea mai frumoasă versiune a voastră în timp. Suntem pentru voi aici, să vă iubim și să vă protejam, să învățăm lucruri frumoase și utile în viața de zi cu zi. Vă asiguram de toată iubirea și suportul nostru față de voi. Fiecare aveți un loc special și unic în inima noastră pentru eternitate. Multumim părinților pentru colaborarea din acest prim an din noua experiența -grădinița-din viata copiilor.

Am adunat amintiri frumoase în acest an de grupa mică. Așteptăm cu nerăbdare noul an școlar, cu noi amintiri și experiențe frumoase alături de voi”.

 

Adauga comentariu