Veronica a reuşit să-şi împlinească visul abia după ce şi-a pierdut job-ul din cauza pandemiei

S-a născut într-un sat din judeţul Vaslui, însă de mică şi-a dorit să ajungă la oraş. Prima încercare a fost la şase ani când a dorit să meargă la sora ei, însă a reuşit să se desprindă de locurile natale abia la vârsta de 19 ani. Este vorba despre Veronica Ulea, în vârstă de 40 de ani. De mică avea în cap faptul că ea va urma o meserie prin care să fie cât mai aproape de semeni să îi ajute. Până la urmă a reuşit.

„Când eram mică îmi doream să fiu medic, mă jucam tot timpul cu păpuşile şi le făceam injecţii, apoi mi-am dat seama că nu e pentru mine,  deoarece sunt foarte miloasă şi că nu am ce căuta în meseria asta. Atunci am început să cochetez cu alta, anume cu aceea de a fi învăţătoare sau profesoară. Însă am ajuns cu totul altceva”, mărturiseşte Veronica.

Născută într-o familie de oameni modeşti şi gospodari, Veronica a primit o educaţie bună. Cu toate acestea ea mereu şi-a dorit să-şi depăşească condiţia, fiind cea mai mică dintre cei cinci fraţi.

„Am terminat liceul cu profil filologic, neavând posibilitatea să-mi continui studiile am hotârât să plec, la sora mea, la Sâmbăteni, în judeţul Arad. A fost portiţa care mi-a schimbat viaţa. Deoarece nici la Arad nu am putut imediat să-mi continui studiile m-am angajat în comerţ, am lucrat şi la optica şi la bijuterii, cam tot ce înseamnă acest domeniu. Apoi am urmat facultatea de economie. Însă mi-am dat seama că am nevoie de mai mulţi bani şi m-am angajat ca şi opsătar, voiam câteva luni să strâng ceva bani, însă s-au făcut zece ani. Mi-a plăcut să lucrez cu oamenii şi a fost ok, dar lipsea ceva, sentimentul că pot să fac mai mult. Ospătăria nu îmi permitea să-mi depăşesc limitele, simţeam că pot mai mult. În ultimii ani îmi căutam alternativă. Căutam ceva care să îmi aducă aproximativ aceleaşi venituri dar să îmi placă mai mult, să mă împlinească. Nu mă prea regăseam şi cu cât trecea timpul simţeam că trebuie să fac ceva pentru mine”, mărturiseşte Veronica.

Pandemia putem spune că i-a schimbat viaţa, deoarece a rămas şomeră şi atunci a fost nevoită să caute ceva.  În luna iunie a găsit ceea ce căuta.

„Am început să caut şi nu găseam şi am auzit eu de Network Marketing. Nu ştiam nimic, dar îmi doream să aflu mai multe. Am auzit că ar fi un domeniu unde aş putea să câştig la fel de mulţi bani, dar nu cunoaşteam pe nimeni atunci care să îmi demonstreze că se poate. A venit pandemia şi am rămas în şomaj tehnic, punctul meu de lucru s-a închis şi atunci se pare că aşa s-au aliniat astrele în favoarea mea şi am primit un mesaj de la o doamnă pe care o am pe Facebook şi pe care nu o cunoşteam personal. Aceasta îmi propunea o oportunitate de business. Eu îmi doream o afacere a mea foarte mult. Nu am stat pe gânduri şi am spus că vreau să aflu mai multe informaţii şi aşa a început drumul meu în Newtork Marketing şi în Forever. Deşi în trecut mai primisem propuneri, doar atunci mi-am ascultat instinctele.

Mi-am cumpărat câteva produse de care aveam eu nevoie la momentul respectiv pentru că nu eram bine financiar fiind în şomaj tehnic şi m-au convins. Avem o comunitate foarte faină, m-am simţit bine primită, am simţit că parcă dintodeauna am fost acolo. Sunt oameni care te ajută necondiţionat. Eu în momentul de faţă fiind la început câştig un salariu minim pe economie. E un job flexibil. Am învăţat să-mi încep fiecare zi cu recunoştinţă, ceea ce nu ştiam înainte şi asta tot datorită mediului în care sunt acum. Munca în online este frumoasă, acum acolo ţinem prezentări. Noi facem oamenii să arate mai bine folosind produsele noastre, iar pe partea cealaltă le amintim ce înseamnă să viseze. Îmi place aici faptul că nu mă simt niciodată singură, am oameni aproape care vin în ajutor şi am un mentor care indiferent de situaţie e acolo. Am învăţat să gândesc în perspectivă, să îmi fac planuri pe termen scurt şi lung. Devina noastră este: «tu poţi schimba lumea» şi o facem prin dragostea de oameni, prin contribuţie. Aşa reuşesc să fac ce mi-am dorit în copilărie, dar într-un mod mai aparte”, mai adaugă tânăra.

Întrebată ce se vede în viitor, Veronica a spus că se vede femeia aia puternică care ştie să lupte cu adevărat pentru ceea ce îşi doreşte.

Veronica Ulea iubeşte foarte mult şi animalele. De patru ani are acasă un câine siberian despre care spune că este pansament de suflet. Este fetiţă şi o cheamă Bella.

„Sunt câini foarte afectuoşi şi intelgenţi. Acum că lucrez de acasă este foarte bucuroasă că petrecem mult timp împreună. Când fac live-uri este şi ea în cadru”, încheie arădeanca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu