Vecinii primarului Falcă sunt revoltaţi: „Băltoacele şi noroiul stăpânesc strada”

Arădeanca Ica Rusu locuieşte pe strada Teodor Mariş, fiind vecină de cartier cu primarul municipiului, Gheorghe Falcă.
Aceasta este revoltată de modul în care arată strada pe care stă şi îi solicită vecinului ei, sus-pus, să facă ceva cu drumul de pământ care străbate casele de pe  „Teodor Mariş”.

„Băltoacele şi noroiul stăpânesc strada Teodor Mariş din Aradul Nou, stradă situată la câteva străzi distanţă de strada C.D.Loga, strada unde locuieşte edilul Aradului, Gheorghe Falcă. Stradă asfaltată bineînţeles, că doar nu se face ca edilul să se umple de noroi la fiecare ploaie. Asta deşi zona în care locuim este centrală şi, mai mult, plătim taxe şi impoxite mari, impozite plătite la termen de către locuitorii acestei străzi... pentru ce oare? Pentru că, la cel mai mic picur de ploaie strada devine o uliţă din care nu lipsesc noroiul şi băltoacele şi până ajungem în oraş ne umplem de noroi din cap până în picioare”, arată, într-o postare pe Facebook, Ica Rusu.

Femeia mai afirmă că promisiuni de asfaltare au existat, încă de acum câţiva ani însă fără niciun rezultat.  Situaţia este deranjantă pentru toţi cei care locuiesc pe această stradă şi acuză autorităţile de uitare şi nepăsare. 
„În numele locuitorilor acestei străzi, cerem edilului să-şi ţină promisiunea făcută cu trei ani în urmă. Noi, locuitorii acestei străzi suntem disperaţi de uitarea autorităţilor... cum se trăieşte în Aradul secolului XXI, la fel ca în Evul Mediu, printre noroaie şi băltoace. Ruşine, domnule primar... ruşine !!!!!”, sună strigătul de disperare al Icăi Rusu.

Primăria a promis asfalt în urmă cu şapte ani!

Situaţia locuitorilor străzii Teodor Mariş este de râsu-plânsu. De plâns este ceea ce oricine trece pe aici poate vedea. Oricine priveşte fotografiile ataşate acestui material poate înţelege că Aradul este departe de secolul în care trăim...
De râs este răspunsul dat de Primăria Arad, în urmă cu şapte ani, referitor la aceeaşi stradă. Şi la acea vreme şi tot cu Gheorghe Falcă primar, oamenii solicitau ca strada să fie asfaltată. Au primit un răspuns frumos „ambalat”, dar pe care citindu-l azi, în anul 2018, te prăpădeşti de râs.

„Stimată doamnă, ca urmare a sesizării dumneavoastră vă comunicăm următoarele: Primăria Municipiului Arad are în vedere solicitarea dumneavoastră privind modernizarea străzii Teodor Mariş, lucrările de modernizare a străzii urmând să fie programate în funcţie de fondurile disponibile pe anul 2011”, se spunea în răspunsul dat de Primăria Arad acum şapte ani. 

Comentarii

Ioan Teudan

02.03.2018 17:15

 Rusine lunecosului demolator falca !

Adauga comentariu