Vechiul Cazino se va transforma într-o adevărată pasarelă de modă: Arad Fashion Days. Nu va lipsi concursul organizat de Raw Models!

Cazinoul Arad găzduiește, în cadrul Zilelor Aradului ( 23, 24 august 2022), evenimentul Arad Fashion Days. 22 de designeri își vor etala colecțiile în luminile strălucitoare ale glamourului de alta dată. Capul de afiș este Cătălin Botezatu. Anul acesta Facultatea de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” își va etala talentul și măiestria prin designerii tineri care vor fi prezenți. Printre invitați se numără Ovidiu Mureșan, Catinca Roman și actorul Stelian Milu, iar 47 de modele atât din Arad cât și din țara vor defila în fața publicului. 

Arad Fashion Days  va include și cea de a treia ediție a concursului B’come a model organizat de Raw Models. Cu ocazia acestui eveniment vor fi prezenți peste 50 participanți din Arad, Oradea, Timișoara, Cluj, care vor fi jurizați de: Cătălin Botezatu, Stelian Milu, Mirela Costea, Marius Molan, Elena Bibarț, Cristi Ardelean, Adina Ghinea. Participanții vor concura pe categorii de vârste cuprinse între 5-16 ani. Prin organizarea prezentului eveniment se urmărește promovarea și dezvoltarea interesului pentru inițierea copiilor în lumea modei. Premiile constau în  coronițe ,cupe, eșarfe, diplome și cadouri.

Mirela Costea, președintele și membru fondator atât al Clubului de dans Ballroom Dance cât și a agenției Raw Models a declarat că de mai bine de 16 ani lucrează cu copiii, totul din  dragoste pentru artă și sport.

A organizat până în prezent 12 ediții ale Concursului Național de Dans Sportiv „Cupa Ballroom”.

„Scopul școlii noastre este de a da copiilor  bucuria de a se dezvolta și progresa. Satisfactia noastră, a mentorilor, sunt zâmbetele lor și felul în care se mândresc cu reușitele pe care le au. Am creat o mare familie unde copiii și tinerii își pot descoperi talentele, le pot dezvolta și pot sa își împlinească visele.

Școala de modeling Raw Models este mai mult decât o școala, este un spațiu în care te poți redefini. Cursurile conțin mișcare scenică specifică vârstei, codul bunelor maniere, comportament și stil vestimentar, atitudine în fața aparatului de fotografiat și stăpânirea emoților, dezvoltare personală, nutriție și sport, comunicare, îngrijirea specifică a unui model. Cursurile de modeling se adresează copiilor cu vârste cuprinse intre 5-18 ani”, a declarat Mirela Costea.

    

 

Adauga comentariu