Valurile de la Ștrandul Neptun care imită marea. Bila uriașă a fost pusă în funcțiune!

Dacă fosta zonă comercială a Ștrandului Neptun a rămas în paragină și doar câteva terase și localuri mai sunt amenajate, zona bazinelor începe să arate mai bine. Gazonul este în acest an unul destul de „viu”, apa curată, iar vestea bună este că după ani de pauză a început să funcționeze bazinul cu valuri, mult așteptat mai ales de către cei mici. Valurile fiind produse de o bilă uriașă îți dau impresia că te afli la mare. 

Astfel, zona bazinelor a devenit una în care arădenii se pot relaxa făcând o baie sau stand la iarbă verde. Mai mult unii spun că și-ar dori ca acolo să aibă loc evenimentele importante din Arad. 

„Este foarte mult spațiu aici și nu înțelegem de ce nu sunt organizate evenimente, cum ar fi spectacole. Așa lumea ar fi atrasă să vină. Este o zonă verde chiar la intrare unde poate să fie montată scena, iar oamenii să privească totul stând comod pe iarbă”, spune Marcel, unul dintre arădenii afalți la plajă. 

Amintim că în acest sezon estival, preţul unui bilet întreg de acces pe ştrand va fi de 20 lei/zi, iar pentru elevi, studenţi cu vârsta până la 25 ani, pensionari, persoane cu handicap rămâne în continuare la nivelul de 10 lei. Copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de acces gratuit. În total, la ştrand sunt opt bazine, dintre care două cu apă termală, mai multe pentru copii şi câteva pentru adulţi. Zona bazinelor se află în administrarea SC Recons SA. 

 

Adauga comentariu