Valeriu Gheorghiță, la Arad: ,,Corpul medical se delimitează clar de astfel de acţiuni"

Valeriu Gheorghiță, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, a fost, joi, în Arad, cu ocazia Galei Recunoștinței Medicale care a avut loc la Domeniul Regal Săvârşin.

Înainte de acest eveniment Gheorghiţă a fost la Prefectură, pentru a participa la o videoconferinţă cu Guvernul. Întrebat de jurnalişti despre vaccinările fictive descoperite în ultima vreme acesta a răspuns:

,,Este regretabil acest lucru, sunt situaţii punctuale. Corpul medical se delimitează clar de astfel de acţiuni care nu fac altceva decât să decredibilizeze toată munca colegilor noştri din această perioadă. Pe de altă parte, cred că astfel de acţiuni trebuie identificate şi sancţionate cât mai drastic posibil, însă fac apel la colegii noştri, personalul medical care primeşte astfel de solicitări, să anunţe instituţiile abilitate să ia măsuri în acest sens. Şi oamenii trebuie să înţeleagă că nu fac altceva decât să dea nişte bani, cumpărându-şi astfel un risc să se îmbolnăvească, să ajungă la spital şi chiar să-şi piardă viaţa”.

Foto: arhivă

Adauga comentariu