UTA a rezolvat rapid problema celor trei puncte din meciul cu Snagovul! A marcat de trei ori până în minutul 21!

UTA s-a impus fără emoţii, în etapa cu numărul cinci a Ligii a II-a, în faţa formaţiei Sportul Snagov. A fost un sec 4-0, într-o partidă în care oaspeţii arenei “Motorul” nu au contat deloc.

După 21 de minute de joc, UTA avea să conducă cu 3-0, moment din care a slăbit motoarele.

Nici nu s-au aşezat bine cei peste o mie de spectatori pe scaune şi nici jucătorii în teren, că  arădenii aveau să deschidă scorul. În minutul 2, Buhăcianu demarează o cursă pe partea dreptă, intră în careul oaspeţilor, iar balonul şutat este respins până la Lorenzi, care înscrie cu o lovitură de cap plasată.

UTA a forţat desprinderea şi în minutul 20 avea să vină reuşita lui Bustea. Acesta a primit o pasă în interiorul careului advers de la Ursu şi a şutat pentru 2-0. Un minut mai târziu, Lorenzi avea să facă dubla. A trimis în plasa porţii Sportului, în urma unei pase de la Isac.

Până în prelungirile partidei, meciul avea să cunoască o perioadă de calm. Rus, intrat în partea secundă, reuşeşte să îşi treacă numele pe lista marcatorilor. Avea să fie ultima reuşită a meciului, semnată în minutul 90+1. UTA obţine a patra victorie din acests ezon şi se menţine pe locurile fruntaşe ale clsamentului.        

UTA: Iacob – Tomozei (min. 75 Ioniţa), Ilie, Șeroni, Stancu – Lorenzi (min. 60 Moise), Isac – Ursu, Miculescu, Bustea (min. 55 Rus) – Buhăcianu.

Sportul Snagov: Vreme – Poştoarcă, Mocioacă, G. Apostol, Turbatu – Răileanu (min. 68 Nechita), I. Roșu, Dorobanțu – Cubleşan, Ad. Stoica, R. Bucur (min. 65 Rusu).

Adauga comentariu