UTA a remizat cu Petrolul, deşi arădenii au jucat cu un om în plus cea mai mare parte a meciului

UTA a remizat, 2-2, în deplasarea de la Ploieşti, în partida de deschidere a etapei cu numărul 18.

Meciul a început cu prahovenii la timonă, care au reuşit să deschidă scorul încă din minutul 12, atunci când El Hasni a marcat cu un şut superb din interiorul careului mare arădean.

Părea să fie un galop de sănătate pentru gazde, însă UTA a echilibrat disputa. De două ori Popa şi o dată Rus au putut egala pentru formaţia antrenată de Ionuţ Popa. A venit minutul 35, atunci când Manea obţine o lovitură de la 11 metri, dar şi eliminarea lui fundaşului ploieştean Antoche.

Rus a egalat şi lucrurile păreau simple pentru UTA, în condiţiile în care mai era o oră de joc şi un om în plus.

1 la 1 avea să fie scorul primei reprize, iar în minutul 49, Rus avea să facă dubla şi aducă UTA în avantaj. A făcut o cursă de peste 30 de metri, l-a fentat pe portarul Petrolului şi a înscris cu o execuţie sigură.

În minutul 70, Petrolul obţine o lovitură de la 11 metri, pe care o transformă Arnăutu. Cu un om în plus, arădenii au fost dominaţi pe final de meci, gazdele au încercat să obţină cele trei puncte, însă fără sorţi de izbândă.

Petrolul: Tordai – Alb, Olaru, Antoche, Fl. Plămadă, Ţigănaşu – M. Chindriş, Danci (min. 38 Cazan) – Șaim, L.  Marinescu, Ştefănescu (min.77 Popescu ) – Arnăutu.

UTA: Orlic – Manea, El Hasni, Benga, Copaci – Coulibaly, Enescu – Costin, Miculescu (min. 55 Petra), C. Rus – D. Popa (min. 62 Janos).

Foto: digisport.ro

Adauga comentariu