UTA profită de meciul cu Poli şi le bagă suporterilor “pe gât” biletele-pachet

Conducătorii clubului de fotbal UTA au găsit o metodă numai bună de făcut bani. Nu prin vânzarea vreunui jucător, ci prin introducerea biletelor-pachet. Profitând de interesul ridicat al microbiştilor pentru contruntarea cu Poli Timişoara, din liga secundă, partidă programată pentru data de 24 aprilie, diriguitorii clubului arădean au decis ca biletele pentru derbyul Vestului să fie vândute la pachet.

Astfel, cei ce vor cumpăra aceste bilete-pachet, ce vor costa 30 de lei, vor putea intra la meciul UTA-Poli, dar şi la alte două partide la alegere, dintre cele trei pe care formaţia arădeană la mai are de disputat “acasă”.

Aceste trei partide sunt: UTA – Foresta Suceava (5 mai), UTA – Ripensia (16 mai) şi UTA – Dacia Unirea Brăila (26 mai).

"Clubul UTA anunță că biletele pentru meciul cu ASU Politehnica Timișoara se pun în vânzare începând de mâine, 20 aprilie. Biletele se vând la pachet cu încă două meciuri, la alegere din cele trei rămase de disputat pe teren propriu până la finalul sezonului (Foresta Suceava, Ripensia Timișoara sau Dacia Unirea Brăila). Prețul unui pachet este 30 de lei, iar programul de vânzare este următorul:

Sediul clubului (Calea Victoriei, nr. 20)

Vineri, 20 aprilie, orele 10:00 – 18:00

Sâmbătă, 21 aprilie, orele 10:00 – 13:00

Luni, 23 aprilie, orele 10:00 – 18:00

Stadionul ”Otto Greffner”, Șiria

Sâmbătă, 21 aprilie, orele 11:00 – 13:00

Luni, 23 aprilie, orele 11:00 – 13:00", se arată în comunicatul de presă al clubului UTA.

Practic, prin această metodă, conducătorii UTA-ei vor să vândă bilete şi pentru partidele la care se aşteaptă mai puţini spectatori şi implicit mai puţine încasări.

Adauga comentariu