UTA pierde surprinzător, în primul meci din play-off!

UTA pierde cu 3-4, partida disputată joi seara contra formaţiei Turris Turnul Măgurele. Meciul a fost unul spectaculos cu nu mai puţin de şapte goluri, însă erorile defensive au fost cele care şi-au spus cuvântul.

UTA a început partida în forţă şi reuşeşte să deschidă scorul încă din minutul 3, atunci când Romario Moise şutează puternic de la marginea careului advers. Ceea ce părea să fie un galop de sănătate pentru formaţia antrenată de Laszlo Balint, s-a dovedit, până la final, a fi un coşmar.

În minutul 20, un şut expediat de teleormăneanul Haită, este respins de portarul Iacob până pe şase metri, de unde Teşcan marchează cu un şut plasat.

UTA revine în avantaj în minutul 31, atunci când Buhăcianu este lansat excelent de Bustea. Primul trece de fundaşii adverşi şi înscrie lejer pe lângă portarul lui Turris.

Ultimul minut al primei părţi a jocului aduce o nouă egalitate. Oaspeţii reuşesc să înscrie, în urma unui şut trimis de la 13 metri de Pană.

Turris vine pentru prima dată în avantaj, în minutul 54, atunci când oaspeţii transformă o lovitură de la 11 metri, dictată în urma unui fault făcut de Melinte.

După doar patru minute, UTA egalează la 3, în urma unei reuşite semnată de Bustea. Acesta marchează cu un şut de la aproximativ 25 de metri.

Oaspeţii dau lovitura în minutul 89, atunci când fundaşul arădean Ilie comite o greşeală: mingea îl sare, este preluată de Haită, care înscrie cu mult sânge rece pe lângă Iacob.

Aproximativ 500 de suporteri arădeni au urmărit partida pe un ecran imens, în piaţa Avram Iancu.

Adauga comentariu