UTA pierde la Ripensia, deşi a condus până în minutul 87! Meci cu două lovituri de la 11 metri!

UTA a înregistrat primul eşec al acestui sezon competiţional, în deplasarea de la Ripensia Timişoara. Arădenii au condus până pe finalul meciului, atunci când gazdele au reuşit să întoarcă rezultatul.

Prima parte a meciului a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părţi. Arădenii au reuşit să marcheze pe finalul primului mitan. Ursu primeşte o centrare de la Buhăcianu şi înscrie cu un şut lobat în vinclul porţii Ripensiei.

Repriza secundă aduce o persiune a gazdelor, însă fără reuşite până pe final. În minutul 65,  Ripensia ratează un penalty, în urma unui henţ făcut în careu de Stancu.

Minutul 87 avea să aducă egalitatea. Voinea marcheză cu o lovitură de cap, în urma unei centrări lungi venită de la Zaluschi. Gazdele forţează voctoria, iar în al doilea minut al prelungirilor primesc o nouă lovitură de la 11 metri. De această dată, Zaluschi transformă şi trece în contul Ripensiei toate cele trei puncte puse în joc.

UTA a înregistrat astăzi prima înfrângere, după ce a câştigat toate cele trei partide jucate anterior în acest sezon al Ligii a II-a.  

Adauga comentariu