UTA obţine prima victorie pe teren propriu din acest sezon al Ligii I

UTA a obţinut sâmbătă primul succes de pe teren propriu din actualul sezon al Ligii I. Echipa antrenată de Laszlo Balint s-a impus la limită, 1-0, în faţa Chindiei Târgovişte.

Partida a început cu oaspeţii mai incisivi, mai decişi să marcheze, UTA reuşind să echilibreze jocul abia după prima jumătate a reprizei întâi.

Posesia balonului nu este însă suficientă, acţiunile la cele două porţi fiind destul de lipsite de consistenţă, iar cele câteva cornere nu au adus pericol în careurile adverse. Prima acţiune serioasă de gol a arădenilor vine în minutul 39, atunci când Roşu îl lansează pe Tescan, însă şutul acestuia din 15 metri trece pe lângă poarta târgovişteană.

În minutul 43, Benga putea deschide scorul, în urma unei lovituri de colţ, însă balonul trimis merge în afara cadrului porţii.  Un minut mai târziu, lovitura de cap a lui Rusu, venită în urma unei lovituri libere, este respinsă inextremis de portarul Aioani.

În debutul părţii secunde, minutul 52, Rusu înscrie singurul gol al întâlnirii. O pasă primită de la Rus este plasată în stânga portarului Aioani, portarul târgoviştean se întinde, însă nu suficient pentru a opri balonul din drumul spre plasă.

UTA putea face 2-0, în minutul 63, când lovitura de cap a lui Bustea este respinsă de sub transversală de apărătorul buturilor oaspete.În minutul 69, oaspeţii puteau egala, însă şutul lui Raţă este blocat de fundaşul Benga.

Portarul Chindiei iese din nou în evidenţă în minutul 71, atunci când Ursu scapă singur şi şutează de la 11 metri, însă balonul este respins.

Finalul de meci găseşte Chindia presând, însă fără rezultat pe tabela de marcaj.

După opt etape, UTA  acumulează 11 puncte.

Adauga comentariu