UTA, o nouă înfrângere acasă. Craiova bate la Arad şi trece pe primul loc

UTA şi Universitatea Craiova s-au întâlnit luni seara, la Arad, într-un meci contând pentru etapa a XIII – a a Ligii I de fotbal. Craiovenii aveau nevoie de victorie pentru a se instala pe prima poziţie a clasamentului, victorie pe care a obţinut-o cu scorul de 2-1. Oltenii au deschis scorul repede, în minutul 13, atunci când Alexandru Cicâldău a expediat un şut bine plasat, de la marginea careului de 16 metri, direct în poarta lui Iacob.

 UTA egalează, relativ repede, în minutul 22 atunci când Buhăcianu reia cu capul în plasa oltenilor o centrare venită din corner. Craiova nu se mulţumeşte cu egalul înscris pe tabelă şi în minutul 26 Ofosu face o cursă frumoasă pe partea stângă şi înscrie un şut bine plasat.

Deşi în prima parte a meciului s-au consemnat trei goluri, repriza secundă a fost una sărăcăcioasă în ceea ce priveşte fazele de poartă.

Partea secundă desemnează doar eliminarea lui Benga, pentru un fault grosolan făcut la centrul terenului şi ratarea lui Albu din ultimul minut al partidei.

După 13 etape, UTA a acumulat 17 puncte şi se află pe locul 7 al clasamentului Ligii I.  

FOTO: U Craiova

Adauga comentariu