UTA, la a treia înfrângere în această ediţie de campionat

UTA a suferit cea de-a treia înfrângere în această ediţie de campionat, 0-1 în deplasarea de la Dunărea Călăraşi.

Arădenii au început bine partida şi putea deschise scorul în minutul 3. Atunci, Rus primeşte o pasă excelentă de la Bustea, este liber cu portarul Krell, însă şutează în acesta. Dunărea reuşeşte deschiserea scorului în minutul 24. Melinte îşi trimite în proprie poartă balonul centrat puternic de Sîrbu.

Gazdele putea face 2-0, dar fundaşul central arădean Ilie scoate din faţa porţii mingea şutată de Ekollo.

Cu trei minute înainte de pauză, portarul arădean Iacob reuşeşte să respingă şi apoi să reţină balonul şutat puternic de Honciu. Acesta din urmă se afla la limita offise-ului, asistentul dând credit atacantului Dunării. Prima parte se termină cu avantaj minim pentru gazde.

Deşi anternorul UTA-ei, Balint, face trei schimbări cu caracter ofensiv, jocul arădenilor are de suferit în partea secundă a meciului.

UTA putea egala la singura ocazie periculoasă părţii a doua, însă Buhăcianu finalizează lamentabil o acţiune bună de atac. Deşi finalul meciului găseşte UTA în atac şi Dunărea cu două linii de apărare, nu se mai întâmplă nimic notabil. În ciuda înfrângerii de astăzi, UTA rămâne liderul ligii secunmde de fotbal. În urtima etapă din acest an, la Arad urmează să sosească Petrolul Ploieşti.       

Dunărea: Krell – I. Sîrbu, R. Crişan, Şandru, Mendy – Boboc, Preoteasa – Ekollo, Honciu, Marrone – B. Rusu.

UTA: Iacob – Tomozei, Melinte, Ilie, Bustea – Miculescu, Lorenzi, Hrezdac, Ursu – C. Rus, Ioniţă.

Adauga comentariu