UTA își reia seria egalurilor și termină 0-0 meciul cu Academica

UTA își reia seria partidelor încheiate la egalitate. În cadrul etapei a VI-a, UTA a încheiat 0-0 meciul contra Academicii Clinceni. Venită după o victorie mare, în Ștefan cel Mare, UTA părea favorită în fața Clinceniului, însă jocul a fost mult sub așteptări. Puține faze la poartă, puține șuturi spre buturile adverse și o lipsă de luciditate în fața porții.

Antrenorul Laszlo Balint a  ținut să evidențieze evoluția lui Denis Rusu din ultimele partide și spune că se așteaptă și de la alți jucători, mult mai experimentați, să de randament.  

„În primul rând, este îmbucurător că un jucător care urcă într-un timp atât de scurt și într-un anumit context, așa cum a fost cazul lui Denis Rusu, are evoluții constant bune la nivelul primei ligi. Pentru el nu se simte deloc impactul și diferența între cele două eșaloane, dar ridică și semne de întrebare, e adevărat, pentru alți jucători de la care, totuși, avem pretenții. Vorbesc despre jucători cu experiență și calitate, care au potențial să se exprime mult mai bine. Una peste alta, Denis își arată potențialul, mă bucur că este al doilea meci în care are o evoluție bună și în care-și ajută echipa, mai ales în jumătatea adversă. Dar, s-a și apărat, a alergat foarte mult. Îl felicit, dar, totodată, îi transmit să rămână cu picioarele pe pământ , înțelegând că are nevoie de constanță în evoluții”, a declarat Laszlo Balint, anternorul arădenilor.

Adauga comentariu