UTA învinge Gloria Buzău şi este liderul Ligii a II-a!

UTA a învins miercuri, într-o etapă intermediară a ligii secunde de fotbal, formaţia Gloria Buzău. A fost un categoric 3-0, după ce la pauză se consemna egalitatea. Rezultatul o duce pe UTA pe prima treaptă a clasamentului, însă trebuie ţinut cont de faptul că peste câteva ore CS Mioveni va juca, în cadrul aceleiaşi etape, cu Rapid Bucureşti. Oricum, dincolo de acest rezultat, arădenii au disputat cu două partide mai puţin decât argeşenii.  

 UTA a pornit mai greu meciul de azi, a dominat prima parte a jocului, şi-a creat câteva ocazii importante de a deschide scorul, însă imprecizia în faza de finalizare şi uneori intervenţiile defensivei buzoiene au ţinut tabela închisă.

Partea secundă a jocului a arătat o altă UTA. Arădenii au înscris de trei ori şi nu au avut emoţii în adjudecarea tuturor celor trei puncte puse în joc.

Arădenii deschid scorul în minutul 58, atunci când portarul Bolboaşă degajează lung, balonul ajunge la Buhăcianu, intrat la pauză, iar acesta înscie cu un sut lobat de la marginea careului advers.

Minutul 64 aduce golul doi pentru arădeni. Moise centrează de pe partea dreaptă, iar fundaşul buzoian Candrera îşi introduce balonul în proprie poartă.

Minutul 74 aduce eliminarea lui Camra, după primirea celui de-al doilea cartonaş galben, şi jocul pare încheiat. UTA Marchează pentru a treia oară, prin Ciprian Ris. Acesta, în minutul 85, reia superb un cu un şut de la 25 de metri şi închide tabela.

UTA: Bolboaşă – A. Rus, Melinte, Ilie, Tomozei – Moise, Hrezdac – Miculescu, C. Rus, Bustea – Al. Ioniţă.

Gloria Buzău: Balauru – Catană, Ceauşel, Konate, Pîrcălabu – Luptak, Candrea, Camara – Constantinescu, Huiban, Calu.

Adauga comentariu