UTA, doar remiză în ultimul meci de pe teren propriu din 2018

UTA a obţinut doar un punct în ultima întâlnire de pe teren propriu din 2018. Formaţia antrenată de Ionuţ Popa a evoluat, sâmbătă, în faţa propriilor suporteri, contra formaţiei bucureştene Daco-Getica.

A fost un meci disputat la o temprtaură de minus cinci grade Celsius, motiv pentru care nu foarte mulţi arădeni au ales să mergă pe arena „Motorul”.

Arădenii au ratat mult şi puteau obţine victoria, însă în cele din urmă a fost 1 la 1. Oaspeţii au condus după prima parte a jocului, în urma golului reuşit de Călinţaru. În minutul 31, Stahl transmite greşit o minge ce ajunge la jucătorul bucureştea. Acesta, cu un şut plasat a deschis scorul.

UTA restabileşte egalitatea în debutul părţii secunde a partidei. Stahl pasează pentru Costin, care reuşeşte golul, în minutul 47.

Avea să fie scorul final al unui meci pe care UTA, în condiţiile în care nu rata câteva bune şanse, îl putea câştiga. E drept că şi oaspeţii puteau să plece de la Arad cu toate cele trei puncte puse în jos. În minutele de prelungire ale partidei, Georgescu nimereşte transversale, în urma unui şut de la 10 metri.

UTA mai are de disputat, în acest final de an, partida de la Constanţa, contra Farului.

UTA: Orlic – R. Iuga, El Hasni, Benga, Copaci – Coulibaly, Oprea – Costin, Matei, Stahl – Rus.

Daco-Getica: Dr. Balauru – Dima, Cotigă, Motroc, Georgescu – Acolatse, Carabela – Teuț, Călințaru, Buștea – E. Nica.

Adauga comentariu