UTA câştigă la Botoşani, într-o partidă cu cinci goluri şi răsturnări de rezultate!

UTA a reuşit, sâmbătă seara, la Botoşani o nouă victorie în deplasare. Formaţia antrenată de Laszlo Balint s-a impus cu 3-2, într-un meci cu spectaculoase răsturnări de situaţii.

Arădenii au început partida în forţă, reuşind să deschidă scorul în minutul 4. Ongenda pierde balonul la mijlocul terenului, Ursu îi pasează lui Morar, care deschide scorul. Două minute mai târziu, UTA putea să îşi dubleze avantajul, însă Rusu, bine servit de Rus, şutează parabil pentru portarul Pap.

Botoşaniul trece la conducerea jocului şi în minutul 10, Keyta şutează spre poartă, mingea este deviată iar Iacob scoate de sub transversală.

Minutul 28 aduce egalarea, în urma unei lovituri de la 11 metri. Braun este faultat în careu de Roşu, iar Keyta transformă lovitura în gol.   

Patru minute mai târziu, FC Botoşani obţine un nou penalty, de această dată injust acordat de centralul Feşnic. Roman pătrunde în careul arădean pe dreapta, portarul Iacob iese şi se aruncă după balon, moment în care atacantul botoşănean plonjează efectiv, fără a fi atins. Se acordă lovitură de pedeapsă, iar Florescu aduce gazdele în avantaj.   

Botoşaniul are o ocazie bună de a-şi mări avantajul, în minutul 40, dar Keyta trage în blocajul fundaşilor arădeni.

Prima parte se termină cu formaţia gazdă în avantaj. Proaspăt intrat după pauză, Da Silva reuşeşte egalarea. În minutul 48, o lovitură liberă executată de pe partea dreaptă este transformată în gol de Silva, acesta fiind într-o poziţie suspectă de offside, însă arbitrii validează golul.

În minutele 54 şi 63, arădenii au şanse de gol, însă portarul Pap se opune şuturilor expediate de Rrumbullaku şi Ursu.

În minutul 71, UTA trece din nou în avantaj. Morar execută superb o lovitură liberă din poziţie lateral stânga ţi trimite balonul în poarta lui Pap.

Finalul de meci găseşte Botoşaniul în ofensivă, însă portarul Iacob şi inexactitatea gazdelor fac ca UTA să termine învingătoare partida.

Sursa foto: FC Botoşani

Adauga comentariu