UTA câştigă „Derby-ul Vestului” şi urcă pe locul trei în clasamentul Ligii a II-a

UTA câştigă „Derby-ul Vestului” şi reuşeşte să urce pe locul trei al clasamentului ligii secunde la fotbal. A fost un meci disputat cu tribunele pline, peste 3.500 de suporteri fiind prezenţi pe arena Motorul din Aradul Nou.

Aproximativ 200 de fani timişoreni şi-au însoţit favoriţii la Arad, sub atenta supraveghere a poliţiştilor şi jandarmilor. Meciul a debutat cu un moment de reculegere, în memoria suporterilor arădeni B          ogdan Mihoc şi Bogdan Moisi, morţi în urmă cu un an de zile, într-un accident rutier.

Prima parte a meciului a fost una în care arădenii au controlat jocul, însă nu au putut desface apărarea lui Poli. Oaspeţii nu au pus mari probleme. Arădenii au avut o posesie zdrobitoare, însă aceasta nu s-a concretizat pe tabela de marcat decât în partea secundă a meciului.

  Avea să vină minutul 49, atunci când Isac îi pasează excelent lui C. Rus, iar acesta înscrie plasat de la vreo 10 metri. A fost momentul în care s-a dclanşat nebunia în tribunele arădene, fanii alb-roşii „explodând” de bucurie.

UTA avea să mai irosească ceva ocazii de a mări avantajul, iar în minutul 67, se aşterne liniştea de mormând în Aradul Nou. Jucătorul UTA-ei Tomozei ia al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Deşi trebuiau să urmeze momente cu atacuri „viola”, tot arădenii au fost cei care au ţinut mai mult mingea şi au pus probleme defensivei de pe Bega. S-a încheiat 1-0 pentru UTA.

UTA: Iacob – Tomozei, Melinte, Ilie, Stancu – Isac, Moise – Miculescu, A. Ioniță, Buhăcianu – C. Rus.

ASU Poli: M. Contra – C. Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheş – Ignea, Dros – C. Popescu, Alin Manea, Schieb – M. Axente.

Adauga comentariu