UTA bate Snagovul şi opreşte Sportul să ajungă în fotoliul de lider!

UTA s-a impus duminică, pe arena Motorul, în faţa Sportului Snagov, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 27 a ligii secunde de fotbal. Prin victoria de astăzi, UTA îşi „betonează” locul opt din clasament şi totodată împiedică Sportul să ajungă pe prima poziţie a clasamentului.

Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 13 atunci când Huiban şutează puternic din interiorul careului mare şi trimite mingea în plasa porţii arădene.

UTA restabileşte egalitatea, în minutul 31. O lovitură liberă, centarea lui Kanda şi lovitura de cap a lui Copaci fac ca scorul să fie egal la unu.

Avea să fie scorul primei reprize. În debutul părţii secunde, UTA trece în avantaj. Era minutul 52 când Miculescu este faultat în careul Snagovului şi se dictează penalty. Rus transformă cu siguranţă şi UTA începe să spere la cele trei puncte.

Minutul 78 avea să aducă o nouă lovitură de la 11 metri pentru arădeni. Obţinut de Copaci, penaltyul e transformat de Şeroni. UTA îşi trece în cont toate punctele puse în joc şi obţine o victorie puţin scontată înainte de debutul partidei.

Adauga comentariu