UTA bate Ripensia şi îşi continuă neperturbată marşul spre Liga I

UTA a învins astăzi Ripensia Timişoara cu scorul de 3-0 şi îşi continuă neperturbată marşul spre prima scenă fotbalistică. Arădenii au controlat meciul, desfăşurat pe arena Motorul, de la început la sfârşit şi au luat, fără prea mari emoţii, toate cele trei puncte puse în joc.

UTA a început bine meciul, s-a instalat în jumătatea adversă, însă fără a-şi crea ocazii de gol. Prima reuşită a meciului vine în minutul 28, atunci când Buhăcianu îl execută pe portarul Moldovan cu un şut din câţiva metri, în urma unei pase primită de la Isac.

Cu câteva minute înainte de pauză, Ripensia poate stabili egalitatea, însă centrarea lui Popovici este reluată peste poartă de Tudorache.

UTA putea să îşi dubleze avantajul înainte de pauză, însă centrarea lui Buhăcianu nu este ajunsă aşa cum trebuie de Tomozei.

Partea secundă aduce încă două goluri pentru gazde. Buhăcianu face dubla, în minutul 62, atunci când fructifică o pasă venită de la Tomozei. Golul trei al arădenilor este reuşit de Ursu, în minutul 78. O centrare de pe dreapta, un luft al fundaşului timişorean Hecsko şi mingea ajunge în şapte metri la Ursu, care înscrie cu mult sânge rece.

Victoria de astăzi consolidează poziţia de lider al Ligii a II-a a UTA-ei, echipă ce pare greu de oprit din marşul spre prima divizie.     

Adauga comentariu