UTA 2014 s-a impus atât la Drobeta, cât și la interliga din Ungaria

Grupa 2014 din cadrul Academiei UTA își menține și în acest an titlu de campioană la turneele din țară. Astfel, al doilea turneu al anului, care a avut loc la Drobeta Turnu Severin aduce, din nou, cupa la Arad.

Micuții fotbaliști ai Aradului s-au impus în fața echipelor care au participat la turneul: Drobeta KIDS JUNIOR  CUP 2022. Ziua de sâmbătă a adus primele victorii: Luceafărul Drobeta – UTA Arad (2-3) și Pro Junior Craiova – UTA Arad (2-8). Duminică, semifinala a fost jucată între Auto Tm și UTA Arad (0-5), iar finala între UTA și SK Drobeta 1, scorul fiind de 5-0 pentru arădeni. Premiul pentru cel mai bun jucător al turneului vine tot la Arad: Vaida Brian.

Din lotul de la Drobeta Turnu Severin au făcut parte: Crețu Alexandru, Mardare Rareș, Barbu Luca, Panin Darius, Vaida Brian, Popa Alecses, Urs Rareș, Șerban Patrick, Știrb Ianis, Nastasa Andy.  

Echipa a fost însoțită de antrenorul Nicholas Stupar, deoarece Dinu Donca a participat cu alți jucători ai grupei 2014 în Ungaria (Interligă), obținând și acolo două victorii din trei meciuri disputate.

Amintim că UTA 2014 a adus Academiei, de la începutul anului 2021 și până în momentul de față, peste 15 cupe și tot atâtea premii individuale.

 

Adauga comentariu