UTA 2014, campioană după turneul „Vest Cup”. A învins-o pe ASU Politehnica, în finală!

Grupa 2014 din cadrul Academiei UTA aduce încă o cupă la Arad, după ce a participat, timp de trei zile, la Turneul „Vest Cup”, ediția IV, organizat de Vest Sport Training Camp. Toate meciurile disputate au fost câștigate, astfel că UTA 2014 a ajuns în finală  cu cei de la ASU Politehnica, scorul fiind de 3-2.

Turneul a avut loc în localitatea Covaci, la Centrul de Individualizare şi Perfecţionare pentru Fotbal și a adunat la start zeci de echipe. UTA 2014 a participat cu 2 echipe (UTA roșu –cei care au adus cupa) și UTA alb, care a obținut un loc în primii zece clasați. UTA 2015 a obținând locul IV (antrenori Alexandru Nistor și Bogdan Burlă). Lotul: Cohan, Talpas, Roman, Trif, Bulumac, Achim, Lucaci, Hanganu, Batin, Horvath, Draica, Herman, Bodor, Bodi. 

De asemena, de la Arad au mai participat:  Sporting Arad 2013 (Locul III), Viitorul Arad cu mai multe grupe și Atletico Arad 2012 (Locul III). La 2012 și 2013 Viitorul Arad s-a clasat pe locul II.

Rezultate:

2012

CSC Ghiroda – Locul I

Viitorul Arad – Locul II

Atletico Arad – Locul III

Ripensia Timișoara – Locul IV

2013

ACS Pădureni -  Locul I

Viitorul Arad - Locul II

Sporting Arad - Locul III

Galaxy Timișoara - Locul IV

2014

UTA Arad (roșu) – Locul I

ASU Politehnica - Locul II

Rispensia- Locul III

CFR Timișoara- – Locul IV

2015

CFR Timișoara (roșu) - Locul I

Atletico Arad - Locul II

CFR Timișoara  (alb) - Locul III

UTA Arad -– Locul IV

Lotul de la  Vest Cup: UTA 2014 roșu: Crețu, Nastasa, Panin, Barbu, Vaida, Roșca, Țucudean, Șerban,  Urs, Știrb. Echipa a fost însoțită de antrenorul Dinu Donca și fiul Daniel Donca. 

Pancrat a însoțit echipa, însă a stat pe margine, deoarece a suferit o accidentare în urmă cu câteva săptămâni. 

UTA 2014 alb: Mardare, Vasi, Panoiu, Narai, Roman, Gagiu, Mateias, Erascu, Dan, Ile, Caia. Echipa a fost însoțită de antrenorul Nicholas Stupar. 

 

Citește și: UTA lui Mărcuş şi Haloş se întoarce victorioasă de la turneul „Vest Cup” exact în ziua în care clubul arădean împlineşte 76 de ani!

Adauga comentariu