USR Arad anunţă că Ioan Năsui a fost dat afară din partid, în urmă cu două luni. Instigatorul îi contrazice: ”Am demisionat”!

Scandalul iscat în jurul lui Ioan Năsui, fost membru USR Arad, ia amploare. Acesta a instigat lumea la incendierea jandarmilor dar şi la vandalizarea sediilor PSD (citeşte aici: Preşedintele unei organizaţii USR din Arad îndeamnă la violenţe extreme! Vrea să incendieze jandarmi! (VIDEO)).

După ce presa a relatat despre ieşirile lui Ioan Năsui, filiala USR Arad a anunţat că acesta a fost exclus din partid încă din data de 21 iunie. Vlad Botoş, preşedintele USR Arad, ne-a contactat şi a afirmat că Năsui a fost exclus.

De cealaltă parte, Ioan Năsui susţine altceva, anume că el a fost cel care a demisionat din partid. Botoş a mai spus că Ioan Năsui nu a fost preşedintele USR Vladimirescu, ci vicepreşedinte şi că a fost o eroare de comunicare făcută în februarie, atunci când partidul a transmis un comunicat de presă referitor la înfiinţarea organizaţiei din Vladimirescu.

Sursa foto: Facebook.com

Adauga comentariu